Prijs

Prijs op basis van gebruik!

Slechts € 0,65 per deelnemer voor een halve dag!

Alle deelnemers van een cursus worden gefactureerd. Mocht een deelnemer niet aanwezig zijn geweest of een cursus niet zijn doorgegaan, verwijder deze deelnemers dan uit de cursus.

De prijs voor korte cursussen (cursusduur t/m 4 uur) is € 0,65 per deelnemer per dag en per cursus. Dit hebben we gedaan om een goede verhouding tussen kosten en opbrengsten te realiseren zoals bij avondtrainingen.

Voor een cursus van langer dan 4 uur is de prijs € 1,30 per deelnemer per dag en per cursus

Hiervoor kunt u alle functies onbeperkt gebruiken met het aantal gebruikers dat u nodig heeft. Starten en stoppen met de WebCursistenManager is eenvoudig. Na aanmelding kunt u binnen enkele dagen beginnen. Vaak al dezelfde dag.

Wat is een deelnemer?

U betaalt per deelnemer. Maar wat is een deelnemer precies? Een deelnemer is een actief geplande cursist voor één cursus. U betaalt dus alleen wanneer een cursist wordt ingepland en een cursus volgt. Volgt een cursist twee verschillende cursussen, dan tellen we het aantal verschillende deelnames.

Rekenvoorbeeld I

U organiseert een cursus van 2 volle dagen met 5 deelnemers. De totale afhandeling van offertes, uitnodigingen, materiaalbeheer, docenten-administratie, aanwezigheidsregistratie, examenuitslagen en diploma’s kost uw organisatie totaal 2 * 5 * 1,3 = € 13,00

Rekenvoorbeeld II

U organiseert in de ochtend een EHBO cursus, terwijl in de middag een cursus voor heftruckchauffeurs op het programma staat. Voor beide cursussen zijn 5 cursisten ingepland, voor zowel ‘s morgens als ‘s middags zijn dit dezelfde 5 deelnemers. Beide trainingen zijn vier uur of korter, dus is de prijs € 0,65 per deelnemer. De totale planning en afhandeling kost dan 0,65 * 5 (EHBO) en 0,65 * 5 (Heftruck) = € 6,50

Prijsinformatie

  • Demosite is gratis, maar u gebruikt deze samen met anderen, wekelijks wordt de database geschoond
  • Bij aanmelding betaalt u eenmalig € 100 om een eigen omgeving aan te laten maken
  • Minimale maandbedrag is € 10
  • Import van aangeleverde gegevens op basis van nacalculatie of offerte
  • Bij grote aantallen is het mogelijk om in overleg een vaste prijsafspraak te maken.

Door uw standaardprijs per cursist met € 1,30 te verhogen,  heeft u de kosten voor uw administratie er al uit.

Mail naar info@spectra-ict.nl om de WebCursistenManager te bestellen.

prijs

De Web Cursisten Manager is een product van Spectra ICT

© 2024 Spectra ICT

UA-32616416-1