Features

Features

De WebCursistenManager kent naast de administratie van een cursus nog vele features en functionaliteiten. Hieronder een greep eruit en per feature een korte beschrijving.

Open inschrijvingen

U kunt eenvoudig de open inschrijvingen die in de WebCursistenManager staan op uw eigen website aanbieden.
Alle cursussen die u heeft ingevoerd en als openbaar zijn gekenmerkt, worden zonder extra handelingen op uw eigen site aangeboden.
Als u bijvoorbeeld uw portfolio nu al op de site hebt staan, dan kunt u het aanbod van de open inschrijvingen direct filteren op
de gewenste categorie.

Webportaal

Geef uw docenten, cursisten en andere contactpersonen toegang tot een webportaal. Inschrijven op een cursus, afwezigheid opgeven, opleidingen en diploma’s bijhouden; een portaal gericht op dienstverlening naar úw klanten.

Relatiebeheer

Beheer uw relaties en contactpersonen eenvoudig en snel. Verzorg alle schriftelijke correspondentie met uw prospecten, klanten, cursisten en docenten op basis van sjablonen. Maak mailings en bewaak acties en terugbelacties.

Cursistenbeheer

Van elke cursist de geschiedenis en geldigheid van de behaalde diploma’s bijhouden, ook de diploma’s behaald bij andere instituten. Geef contactpersonen van uw grotere accounts toegang tot het webportaal zodat zij zelf medewerkers voor cursussen kunnen inschrijven.

Cursus

Feature Beheer Cursussen

Het is mogelijk om zowel open inschrijvingen, in-company of gemengde cursussen te organiseren. Regel de complete cursus administratie door het beheren van locaties, prijzen, docenten, middelen, examens en diploma’s. Stel uw eigen werkproces met acties vast voor elk type cursus en vergeet nooit meer een actiepunt.

Docenten

Laat docenten inzicht krijgen in hun planning en zelf hun afwezigheid opgeven.

Offertes & Facturen

Maak eenvoudig offertes voor alle deelnemende relaties aan een cursus. Pas standaardoffertes aan door prijsafspraken met uw klanten te verrekenen. Facturen kunnen zowel vooraf als achteraf per deelnemende relatie voor een cursus worden gemaakt. Ook hierbij is het mogelijk correcties of prijsafspraken te verwerken.

NIBHV

Het NIBHV aanmeldingsformulier en de competentielijst kunnen worden gegenereerd.

Rapportage

Krijg inzicht in de bezettingsgraad, aanwezigheidspercentage en slagingspercentage. Alle rapporten kunt u online bekijken of opslaan als Excel, Word of PDF. Zijn de standaard rapportages niet voldoende? Maatwerkrapportages kunnen opgesteld worden specifiek voor uw organisatie, neem contact op met de helpdesk.

Externe koppelingen & Importeren

Feature Importeren vanuit KVK

Web Cursisten Manager biedt de mogelijkheid om Kamer van Koophandel bestanden te importeren.

Wilt u een externe koppeling realiseren met de Web Cursisten Manager? Bijvoorbeeld met uw financiële software? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

De Web Cursisten Manager is een product van Spectra ICT

© 2024 Spectra ICT

UA-32616416-1